KVDL Seminar Mediarecht 2019

 

Het is weer tijd voor ons jaarlijkse Kennedy Van der Laan Mediarecht Seminar.

Ons mediateam praat je in één middag bij over de belangrijkste actualiteiten in het mediarecht.

Wat kun je verwachten? Natuurlijk de laatste ontwikkelingen en rechtspraak rond uitingsvrijheid en auteursrecht. Met bijzondere aandacht voor de Auteursrechtrichtlijn die in de steigers staat, met het beruchte ‘uploadfilter’. Volgens het Europees Parlement hoeft niemand zich zorgen te maken, want “your memes are safe, freedom of expression is not affected”. En dat is volgens sommige experts weer fake news, een ander onderwerp dat we bespreken. Tenslotte aandacht voor mediaregulering: moeten we vrezen voor de komst van een internet- en mediapolitie?

We zijn heel blij dat Parool-journalist Paul Vugts niet langer permanente beveiliging nodig heeft, en dat hij bereid is bij ons te komen praten over de tijd dat hij ondergedoken zat, en over de zin en onzin van misdaadjournalistiek. Hij schrijft voor Het Parool al jaren over de onderwereld, en hun banden met de bovenwereld, en is auteur van meerdere boeken over het onderwerp. Paul ontvangt in die hoedanigheid ook met enige regelmaat advocatenbrieven van boze criminelen en verdachten.

Datum en tijd 

Het  KVDL Seminar Mediarecht wordt gehouden op donderdag 11 april 2018 van 13.30 tot 17.00 uur (met aansluitende borrel) in Het Ketelhuis in het Westerpark, Pazzanilaan 4 in Amsterdam.

Aanmelden

Relaties die nog geen uitnodiging hebben ontvangen en wel willen komen, kunnen contact opnemen met Bianca Evers, via bianca.evers@kvdl.com. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij.

Heb je verder nog vragen, dan kun je contact opnemen met Bianca Evers.

 

Hartelijke groeten,

namens het gehele mediateam van Kennedy Van der Laan

 

Jens van den Brink l Emiel Jurjens l Sophie van Loon

Joran Spauwen l Christien Wildeman l Quirine Tjeenk Willink